ONS TEAM

Leuk dat u kennis met ons wilt maken

Maak kennis met ons team van professionals, die zich inzetten voor uw stralende glimlach! Bij Tandartsenpraktijk De Rietlanden zijn we trots op ons team van vriendelijke assistenten, behulpzame personeel en ervaren tandartsen. Elk teamlid is toegewijd aan het bieden van goede tandheelkundige zorg en persoonlijke benadering.

Saskia Schepens

Tandarts.

Met 20 jaar ervaring als tandarts staat onze Saskia nog elke dag enthousiast, deskundig en leergierig op de werkvloer. Zij heet u dan ook van harte welkom in onze praktijk!

Laurence Declercq

Tandarts.

Mijn naam is Laurence en ik ben trots om deel uit te maken van het geweldige team hier in de praktijk. Als tandarts ben ik gepassioneerd over het helpen van onze patiënten en het maken van een comfortabele omgeving voor hen.

Vera de Bliek

Assistente.

Onze preventieassistente Vera begeleidt u naar de behandelkamer waar zij alle informatie verzamelt die de tandarts nodig heeft voor de deskundige zorg van uw gebit. In opdracht en onder toezicht van de tandarts verricht zij vervolgens zelfstandige handelingen die de gezondheid van uw gebit preventief ten goede komt.

Gözel Kodak

Paro preventie-assistente.

Ik ben Gözel en ik ben afgestudeerd in 2019 als paro preventie-assistente aan de Scalda in Goes. Sindsdien ben ik het team komen versterken in de praktijk. Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten!

Raluca Cornelis

Paro preventie-assistente.

Hoi, ik ben Raluca, ik ben gediplomeerde paro preventie-assistente en na vele jaren heb ik dit beroep weer met veel enthousiasme en plezier terug opgepakt. Ik geniet elke dag van het werken samen met dit professionele team.