ONS TEAM

Leuk dat u kennis met ons wilt maken

Zodra u binnen komt, hopen we u een geruststellend gevoel te geven. De hartelijkheid van onze balieassistente Rosita slaagt daar succesvol in. Hiernaast zorgt haar efficiënte professionaliteit dat alles voor u geregeld wordt om uw tandartsbezoek zo aangenaam mogelijk te maken.

Onze preventieassistentes Tilly en Vera begeleiden u naar de behandelkamer waar zij alle informatie verzamelen die de tandarts nodig heeft voor de deskundige zorg van uw gebit. In opdracht en onder toezicht van de tandarts verrichten zij vervolgens zelfstandige handelingen die de gezondheid van uw gebit preventief ten goede komt.

Ik ben Gözel en ik ben afgestudeerd in 2019 als paro preventie-assistente aan de Scalda in Goes. Sindsdien ben ik het team komen versterken in de praktijk. Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten!

Hoi, ik ben Raluca, ik ben gediplomeerde paro preventie-assistente en na vele jaren heb ik dit beroep weer met veel enthousiasme en plezier terug opgepakt. Ik geniet elke dag van het werken samen met dit professionele team.

Achter de schermen van onze tandartsenpraktijk zorgt onze all-round assistente Touria dat alles op rolletjes loopt.

Ten laatste stellen wij ons zelf voor Saskia en Laurence. Na 20 jaar ervaring als tandartsen staan wij nog elke dag enthousiast, deskundig en leergierig tot uw dienst. We heten u dan ook van harte welkom in onze praktijk.