ONS TEAM

Leuk dat u kennis met ons wilt maken

Zodra u binnen komt, hopen we u een geruststellend gevoel te geven. De hartelijkheid van onze balieassistente Rosita slaagt daar succesvol in. Hiernaast zorgt haar efficiënte professionaliteit dat alles voor u geregeld wordt om uw tandartsbezoek zo aangenaam mogelijk te maken.

Onze preventieassistentes Tilly en Vera begeleiden u naar de behandelkamer waar zij alle informatie verzamelen die de tandarts nodig heeft voor de deskundige zorg van uw gebit. In opdracht en onder toezicht van de tandarts verrichten zij vervolgens zelfstandige handelingen die de gezondheid van uw gebit preventief ten goede komt.

Indien de gezondheid van uw tandvlees ons zorgen baart en nood heeft aan verder onderzoek en behandeling sturen wij u door naar onze mondhygiëniste Andrea.

Ik ben Gözel en ik ben afgestudeerd in 2019 als tandartsassistente aan de Scalda in Goes. Sindsdien ben ik het team komen versterken in de praktijk. Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten!

Ik ben Faith, de nieuwe tandartsassistente in opleiding. Ik ben hier begonnen omdat, ik heel graag verder wil in de tandheelkunde. Nu ben ik nog een tandartsassistente in opleiding. Ik leer elke dag een stukje bij over het werk.

Achter de schermen van onze tandartsenpraktijk zorgt onze all-round assistente Touria dat alles op rolletjes loopt.

Ten laatste stellen wij ons zelf voor Saskia en Laurence. Na 20 jaar ervaring als tandartsen staan wij nog elke dag enthousiast, deskundig en leergierig tot uw dienst. We heten u dan ook van harte welkom in onze praktijk.